DA, DA, BAŠ KOD NAS / Bizarne li situacije. Argentinci nakon kaotične utakmice s Brazilom dolaze u karantenu - u Hrvatsku

Image
Image

Bili su u momčadi Argentine koja je trebala igrati s Brazilom kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo

6.9.2021.
21:02
VOYO logo

Dvojica nogometnih reprezentativaca Argentine poletjela su iz Brazila prema Hrvatskoj gdje će boraviti tjedan dana u samoizolaciji kako bi izbjegli dužu dvotjednu karantenu u svom matičnom engleskom klubu Aston Villi, rekao je brat jednog od igrača.

Vratar Emiliano Martínez i vezni igrač Emiliano Buendia bili su u momčadi Argentine koja je trebala igrati s Brazilom kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo. No, nedjeljni susret u brazilskom Sao Paolu prekinut je ubrzo nakon početka jer ta dvojica nogometaša, kao i Tottenhamovi argentinski igrači Cristian Romero i Giovano Lo Celso, nisu proveli dvotjednu samoizolaciju po dolasku u tu južnoameričku zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pravilima u Brazilu svatko tko dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva mora dva tjedna provesti u karanteni.

Aston Villa je još uoči utakmice izvijestila kako će se Martínez i Buendia vratiti u Birmingham po završetku tog susreta dok će njihovi suigrači iz Argentine igrati s Bolivijom u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tjedan dana u Hrvatskoj

Martínez i Buendia su htjeli sjesti u avion te direktno otputovati iz Brazila u Hrvatsku, no u svojstvu deportiranih osoba poslani su u ponedjeljak u podne čarterom argentinske reprezentacije u Madrid od kuda trebaju nastaviti put prema Hrvatskoj.

"Još u subotu je dogovoreno da Emiliano u ponedjeljak otputuje u Hrvatsku. O tome su razgovarali njegov klub Aston Villa i Argentinski nogometni savez", rekao je Martínezov brat čije riječi prenose argentinske novine La Capital i Olé.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica Argentinaca će u Hrvatskoj provesti tjedan dana u karanteni pa otputovati za London. Tako namjeravaju izbjeći dvotjednu karantenu po slijetanju u London, obveznu za putnike iz Brazila u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Martìnez je u petak startao u početnoj postavi Argentine u gostujućoj pobjedi 3-1 nad Venecuelom te je također počeo susret s Brazilom. Buendia je u obje utakmice bio na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo