BIZARNA SITUACIJA ZA NIKU KOVAČA: / Hrvatski trener rasplakao svog igrača usred utakmice - 'Znamo da ga to iritira'

Image
Foto: Profimedia

Usred susreta s Hoffenheimom Kovačev igrač Javi Martinez uhvaćen je kako plače na klupi

6.10.2019.
9:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna izgubili su u 7. kolu Bundelige na svojoj Alianz Areni od Hoffenheima s 1-2. Sastav Nike Kovača je u utorak s 7-2 "razvalio" Tottenham u Ligi prvaka u Londonu i nikako se nije očekivao poraz od Hoffenheima, za kojeg još ne igra ozlijeđeni Andrej Kramarić. No, Bavarce je "potopio" Armenac Sargis Adamjan s dva gola u 54. i 80. minuti, dok je strijelac za domaćine bio Lewnandovski (72). Ivan Perišić je zaigrao za Bayern od 60. minute.

Novi problemi pojavili su se za Niku Kovača nakon 2:1 poraza od Hoffenheima u 7. kolu njemačkog prvenstva, ali to nije jedini problem s kojim se Kovač morao suočiti tijekom i nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, usred susreta s Hoffenheimom Kovačev igrač Javi Martinez uhvaćen je kako plače na klupi. Njemački mediji odmah su počeli nagađati o čemu se radi, a zaključili su da je to zbog toga što ne igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Iritira ga to'

Nakon utakmice kratko su upitali Martineza je li sve u redu, a on im je kratko odgovorio kako je sve u redu i pokazao im palac gore.

Pitali su potom i sportskog direktora Hasana Salihamidžića što se dogodilo Martinezu. "Nisam vidio fotografije. Naravno da je iritantno za Javija što nije igrao, ali sezona je duga i svi će dobiti svoje prilike, uključujući Javija", rekao je Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martinez je ove sezone odigrao tek tri utakmice, ali na svima je ušao s klupe, dok ga Kovač protiv Hoffenheima nije niti koristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo