BIZARNA SITUACIJA NA TRENINGU HAJDUKA: / Rijeka poslala 'špijuna', Tramezzani ga potjerao, ovaj s brda dalekozorom nastavio snimati Bijele

Image

Njegov potez nije se svidio treneru splitskog kluba

9.2.2021.
13:08
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom 18.05 sati igraju zaostalu utakmicu 5. kola HNL-a protiv Rijeke na Rujevici. Trener PaoloTramezzani ne može računati na NihadaMujakića koji je u dvoboju protiv Osijeka isključen nakon što je dobio dva žuta kartona. Hajdukovci su, inače, odmah nakon utakmice s Osijekom otputovali u Opatiju, a do utakmice treniraju na terenima NK Halubjan.

A tamo im se dogodila zanimljiva stvar tijekom treninga ovog ponedjeljka. Naime, Dalmatinski portal javlja da je se na trenigu Bijelih pojavio pomoćni trener Rijeke VjekoslavMiletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stao je iza ograde, poželio je špijunirati što radi Talijan, no Paolu Tramezzaniju to baš i nije bilo simpatično, te se na kraju Miletić udaljio. Smjestio se na obližnje brdo, te s dalekozorom pratio što rade Bijeli"., navodi gore spomnuti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će suditi?

Glavni sudac utakmice bit će Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska.

VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Miro Grgić iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo