Bizarna pljačka podigla na noge cijelu policiju!

6.4.2011.
9:58
VOYO logo

Ova pomalo bizarna pljačka podigla je na noge cijelu policiju u Manchesteru koja je nakon nekoliko dana uhitila 39-godišnjeg muškarca osumnjičenog za krađu.

Pljačka se dogodila u petak u blizini stadiona Eastlands kada su iz poštanskog kombija ukradene dvije torbe koje su sadržavale 900 ulaznica za najiščekivaniji obračun gradskih rivala iz Manchestera na legendarnom Wembleyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je odradila niz pretresa po cijelom Manchesteru, policija je u utorak objavila da je uhitila muškarca osumnjičenog za krađu. Neimenovani 39-godišnjak je zadržan na ispitivanju, a engleski mediji navode da je riječ o poštanskom djelatniku.

S obzirom da još nisu pronađene, policija strahuje da bi se ukradene ulaznice, koje su bile namijenjene navijačima Cityja, mogle naći na crnom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi navijači koji su zbog krađe ostali bez ulaznica sljedećih će dana kontaktirati klupski djelatnici. Samo ulaznice kupljene direktno preko kluba će vrijediti za ovu utakmicu", objavio je Manchester City na svojim službenim internetskim stranicima.

Utakmica sezone, kako navijači oba kluba iz Manchestera zovu okršaj u polufinalu FA Cupa na Wembleyju, na rasporedu je iduće nedjelje (16. travnja), a u drugom polufinalnom susretu se sastaju Bolton našeg Ivana Klasnića te Stoke City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo