KOJI JE TO KAOS / Bizarna li incidenta. Srpski nogometaš potezom šokirao Ivana Jurića i klub, hrvatski trener mu smislio čudnu kaznu

Image

Jurić je donio dosta čudnu kaznu za svog nogometaša

19.8.2022.
19:16
VOYO logo

Cijenjeni hrvatski trener Ivan Jurić, suočio se s veoma neobičnom situacijom u svom klubu Torinu. Naime, kapetan momčadi, Srbin Saša Lukić, nije došao na prošlu utakmicu svoje momčadi. Napravio je to jer mu predsjednik kluba Urbano Cairo blokira transfer, a sada se ipak odlučio vratiti u ekipu i nastaviti s treninzima.

Odrađen je i sastanak na kojem se odlučilo što će biti s njim, a Jurić je donio dosta čudnu kaznu za svog nogometaša. Naime, Lukić može ostati u ekipi i konkurirat će za prvih 11 u sljedećoj utakmici protiv Lazija, ali neće nositi kapetansku traku. Mnogi su očekivali da će dobiti novčanu kaznu, zabranu igranja, da će ga možda i izbaciti iz ekipe, ali Jurić je odlučio drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbin je burno reagirao nakon što mu je predsjednik Cairo blokirao transfer i odlučio je isprva da neće više nastupati za klub dok mu se transfer ne odobri. No, očito se predomislio i on i klub. Razlog je možda taj što je Lukić važan igrač u Jurićevu sustavu, što je odigrao 150 utakmica i zabio 12 golova za klub, a razlog može biti i činjenica da Jurić još uvijek nije dobio adekvatna pojačanja za novu sezonu i gubitak tako važnog igrača bio bi novi veliki udarac.

Image
Foto: Profimedia

U klubu je kaos

Podsjetimo samo kako je Jurić prije nekoliko tjedana ušao u fizički sukob sa sportskim direktorom Davideom Vagnatijem upravo zbog toga što nije bio zadovoljan transferima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vagnati nije doveo Hrvatu igrače koje je ovaj tražio, ali zato mu je eliminirao dvojicu najvažnijih igrača, Bremera je prodao u Juventus i Andreji Belottiju nije produžio ugovor. Valja reći kako navijači podržavaju Jurića i kao glavnog krivca za kaos u klubu vide upravo predsjednika Caira, koji iz nekog razloga ne želi dovesti igrače sada, već čeka zadnje dane prijelaznog roka kako bi pregovarao o nižim cijenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo