ZAIGRAO SE DEČKO / Bizaran trik Unitedove zvijezde vrijedne 100 milijuna eura izazvao bijes mnogih. Trener poručio: 'Neće to više raditi'

Image
Foto: Profimedia

Brazilac Antony došao je u Manchester kao najveće ljetno pojačanje i Ajaxu je uplaćena odšteta od 100 milijuna eura

28.10.2022.
9:50
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su s 3:0 protiv Sheriffa u petom kolu grupne faze Europa lige. Međutim, utakmicu nisu toliko obilježili golovi ili neki spektakularni potezi koliko je jedan bizaran trik igrača kojeg je United ovoga ljeta platio suludih 100 milijuna eura.

Brazilac Antony došao je u Manchester kao najveće ljetno pojačanje i Ajaxu je uplaćena odšteta od 100 milijuna eura, a očekivanja navijača bila su golema. Antony je u 14 utakmica upisao pet golova i dvije asistencije, što i nije bog zna kakav učinak ako se u obzir uzme njegova vrijednost. A nije oduševio niti protiv Sheriffa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naljutio je sve

Naime, Antony je u 37. minuti primio loptu na desnoj strani i počeo se s njom vrtjeti u krug. To je trik koji je prakticirao još i u Ajaxu i prema kojem je bio prepoznatljiv. No, nakon što je izveo ovaj trik, Antony je pogriješio s dodavanjem i momentalno izazvao bijes kod navijača, trenera pa čak i nekih klupskih legendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Erik ten Hag izvadio ga je već na poluvremenu, a na njegov trik je promatrao u nevjerici uz neodobravajuće klimanje glavom.

"Nemam problem s tim trikom sve dok je funkcionalan, ali od njega tražim više utrčavanja i da više vremena bude u kaznenom prostoru. Ako trikom ne gubi loptu i funkcionalan je, nemam ništa protiv, ali ako je to napravio samo zbog trika, neće više", rekao je Ten Hag nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako legendarnom Paulu Scholesu se nimalo nije svidio ovaj bizaran potez Antonyja pa je nakon utakmice poručio: "Smiješno! Ne znam što radi. O čemu je razmišljao? Nikog nije prevario tim potezom, a nikog nije ni zabavio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo