NEPRIRODNE RADNJE / Bizaran posao Bayernove megazvijezde. Muller opasno zaglibio u biznis s konjskom spermom, evo što radi sirotim životinjama

Image
Foto: Screenshot Instagram

Muller se, osim nogometom, bavi i jednom veoma bizarnim čak i degutantnim poslom

1.7.2022.
15:35
Screenshot Instagram
VOYO logo

Iako su rijetki, postoje nogometaši koji novac stečen u vrijeme igračke karijere mudro investiraju u neki biznis. Jedan od tih je i Bayernov slavni nogometaš i legendarni njemački reprezentativac Thomas Muller.

Međutim, Muller se, osim nogometom, bavi i jednom veoma bizarnim čak i degutantnim poslom. Naime, Muller ima ergelu rasnih konja, a iskorištava ih kako bi prodao njihovu spermu. Navodno, po jednoj dozi konjske sperme Muller zaradi čak 200 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, njegov biznis našao se na meti organizacije za zaštitu životinja PETA-e. Oni su ga optužili za nasilje nad životinjama jer, kako tvrde, tjerao je svoje konje "na izvođenje neprirodnih radnji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijedili konja prilikom testiranja

PETA ga je napala ranije ove godine jer mu se jedan konj ozlijedio prilikom mužnje sperme, a Muller je to ovako objasnio.

"Nažalost, imamo loše vijesti. Naš D'Avie neće biti raspoloživ sljedećih nekoliko mjeseci. Poskliznuo se prilikom jednog testiranja za parenje sljedeće sezone i pao je na stranu. Pretrpio je ozljedu kopita i trebat će mu oporavak od nekoliko mjeseci. Jak je on dečko, a isto tako moglo je proći i puno gore", objasnio je Muller kako je došlo do ozljede njegova konja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PETA-e su pak dosta žestoko reagirali. "Užasno je da jedan takav samoprozvani ljubitelj konja tjera svoje životinje na takve neprirodne radnje kako bi na njima profitirao. Ozljede koje je taj konj pretrpio pod nadzorom Mullera i njegove žene su bile nepotrebne i mogle su se spriječiti", zaključili su iz PETA-e.

Thomas Muller, inače, od ovog biznisa s premium konjskim sjemenom zarađuje milijune eura godišnje i navodno mu vrlo dobro ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo