BIZARAN GOVOR LEGENDARNOG CANTONE: / Messi i Ronaldo ostali su šokirani, nitko ne shvaća što je htio reći

Image

Cantona je na tren zastao, razmislio i onda je krenuo odveć čudan govor

30.8.2019.
10:13
VOYO logo

Premda je svima u fokusu bio ždrijeb Lige prvaka, na toj se svečajnoj ceremoniji dodjeljivala i UEFA-ina nagrada za najboljeg nogometaša prošle sezone. Najbolji nogometaš je Virgil van Dijk, a laureati su još bili Alisson, Frenkie de Jong i Lionel Messi, koji su najbolji na svojim pozicijama.

Međutim, proglašenje je palo u drugi plan nakon što je na pozornicu izašao, odnosno s nje sišao, legendarni francuski golgeter, Eric Cantona. Osebujni Francuz dobio je nagradu predsjednika UEFA-e, Aleksandera Čeferina za sudjelovanje i razvoj nogometa, a onda se dogodilo nešto čak pomalo i bizarno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Profimedia, AFP

Otvorio sa Shakespeareom

Cantona je na tren zastao, razmislio i onda je krenuo odveć čudan govor koji je započeo citiranjem Williama Shakespearea.

"Mi smo bogovima ono što su muhe zločestim dečkima. Ubijaju nas iz zabave", citirao je Cantona rečenicu iz drame "Kralj Lear".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je nastavio s čudnim izjavama."Uskoro će znanost uspjeti ne samo zaustaviti starenje stanica, nego će ih moći popraviti i oživjeti pa ćemo biti besmrtni. I dalje će nas ubijati nesreće, kriminal i ratovi, a nažalost kriminala i ratova bit će sve više. Volim nogomet. Hvala vam", ispalio je Cantona i ostavio sve prisutne u čudu. Eto Messi i Ronaldo su također bili šokirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Cantona se bavi i glumom, što mu je uz nogomet velika strast, pa ne čudi što dobro poznaje opus slavnog engleskog književnika i služi se njegovim citatima. Jedino, možda je odabrao pogrešnu publiku za svoje osebujne izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo