BIVŠI VATRENI TRAŽI PUŠTANJE RONALDIHA IZ ZATVORA: / Pogledajte što je napisao na Instagramu i kakvu je njihovu zajedničku fotku objavio

Image
Foto: Norberto DUARTE / AFP / Profimedia
Image
Foto: Norberto DUARTE / AFP / Profimedia

Brazilcu prijeti šest mjeseci zatvora, ali kako se čini neće mu teško pasti

11.3.2020.
20:31
Norberto DUARTE / AFP / Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša ovog stoljeća, Brazilac Ronaldinho, u petak je uhićen u glavnom gradu Paragvaja Asuncionu zbog ulaska u zemlju s putovnicom kojoj je istekao rok valjanosti.

Ronaldinha i njegova brata prošlu je srijedu paragvajska policija privela zbog toga što su prilikom slijetanja u Asuncion kod njih pronađene krivotvorene putovnice, no potom je ustanovljeno da su bili žrtve prijevare te je tužitelj Federico Delfino predložio da ih se pusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je u dva dana kasnije odbacio taj prijedlog te je glavni istražitelj paragvajske policije Gilberto Freitas odredio pritvor za Ronaldinha i njegova brata i menadžera Roberta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinho je pozvan u Paragvaj da bi promovirao knjigu "Genijalac života", te da bi sudjelovao u jednoj dobrotvornoj priredbi, a na koncu je završio u zloglasnom zatvoru u Asuncionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivšoj zvijezdi Barcelone stižu poruke podrške sa svih strana svijeta. Pokrenuta je akcija na društvenim mrežama #freeronaldinho, a priključio joj se i nekadašnji hrvatski reprezentativni napadač Ivan Klasnić. Uz spomenuti hashtag objavio je njihovu zajedničku fotografiju sa SP-a u Njemačkoj 2006.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilsko pravosuđe oduzelo je, inače, Ronaldinhu putovnicu u studenome 2018. jer nije platio kaznu od 2,5 milijuna dolara zbog uzrokovanja ekološke štete tijekom gradnje na jednom posjedu u Porto Alegreu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo