BIVŠI VATRENI POVJERIO SE TALIJANIMA: / Vlaović se sjetio mitskih škarica i otkrio kako mu je propao transfer iz snova

Image

Iznio je neke malo poznate detalje iz karijere

24.5.2020.
9:54
VOYO logo

Legendarni hrvatski napadač GoranVlaović gostovao je u emisiji ‘Taca La Marca’ koja se emitira na talijanskoj Radio Musica Television. Za početak se osvrnuo na pandemiju koronavirusa i karantenu.

“Ovo je bio težak period, pogotovo za sportaše. Čini se da stvari idu na bolje posljednjih tjedana. Idućeg vikenda u Hrvatskoj se igra Kup, a za dva počinje prvenstvo”, rekao je Vlaović pa se osvrnuo na svoje iskustvo iz Padove čije je boje branio od 1994. do1996.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije istina da sam odbio Ajax. Zvali su me iz nizozemskog kluba da dođem dok sam igrao za Dinamo, ali iduće sezone sam preselio u Padovu. idemo pričati o važnim stvarima iz moga života. Stvarno sam uživao igrajući te dvije sezone u Padovi. Sjećat ću se tog zauvijek”, kazao je Vlaović.

Teška sezona

“Prva sezona u Padovi mi je bila stvarno teška jer momčad nije imala iskustvo igranja u Serie A pa je bilo teško izboriti ostanak. Fantastična utakmica u playoffu s Genoom će mi zauvijek biti u srcima sviju u Padovi. Odigrao sam tada jednu od mojih najboljih utakmica. Zabio sam gol škaricama” rekao je . Nakon toga propao mu je transfer u Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno je godina prošlo od te epizode. Bio sam jako mlad da bih donio dobru oluku. U to vrijeme dobio sam poziv za Euro 96'. Bio je to kompliciran period jer nisam znao što bih napravio i previše je ljudi bilo uključeno u tu operaciju. Oduvijek sam se divio Napoliju. Još od dana Maradone, koji je bio idol brojnih navijača. No, na kraju sam završio u Valenciji i ne žalim zbog toga”, poručio je Vlaović.

Odgovorio je i na pitanje oko problema Hrvatske nakon odlaska Marija Mandžukića, odnosno nedostatka pravog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogomet se promijenio i neke momčadi igraju bez napadača i nemaju problema s realizacijom. U moje vrijeme treneri su govorili da svi na ravnjaku moramo raditi kako bi zabili i obranili se. U ovom trenutku Hrvatska ima jako dobre igrače, pogotovo u veznom redu i nema problema s postizanjem golova”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se potom na Claudija Ranierija,

“Tijekom mog boravka u Valenciji zajedno smo osvojili Kup kralja. Bila je to njegova posljednja utakmica prije nego što je prešao u Atletico Madrid. Ranieri je ostvario velike stvari u karijeri,a vrhunac je bila titula prvaka s Leicesterom”, kazao j Vladović. Zatim se vratio na pogodak škaricama Genoi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Taj gol u utakmici za opstanak je bio jako važan. U prvoj sezoni nisam redovito igrao, ali nakon toga sam bio standardan”, rekao je.

“Mladima big preporučio da se ne žure. Prije nego što odu u inozemstvo trebali bi se dokazati u svojim zemljama, a onda otići i dokazivati se vani”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo