BIO JE ZVIJEZDA DINAMA I VATRENI, A SADA JE POJAČAO ČETVRTOLIGAŠA: / 'On je još uvijek prvoligaška kvaliteta'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Drpić je karijeru započeo u Dinamovom omladinskom pogonu.

31.1.2018.
9:08
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši nogometaš Dinama i nekadašnji hrvatski reprezentativac Dino Drpić (36) pojačao je redove četvrtoligaša. Naime, postao je novi član Savskog Marofa. Tamo je došao na poziv Renata Jurčeca, s kojim je donedavno surađivao u Kustošiji.

Prvoligaška kvaliteta

"Dino je unatoč godinama još uvijek rekao bi prvoligaška kvaliteta jer sam s njim radio i u Kustošiji. Neosporna kvaliteta, ali sve ostalo stoji na labavim nogama. Jedino ako vodstvo kluba nema čaroban štapić i ne dovede još 3-4 vrhunska pojačanja. A kod Savskog Marofa se nikada ništa ne zna", rekao je Jurčec za Sportske novosti gdje se požalio na velik broj odlazaka ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi zaista nemamo sreće u Savskom Marofu. Zamislio sam da ću pripreme početi sa 18 do 20 ljudi, a meni dođu njih sedmorica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drpić je karijeru započeo u Dinamovom omladinskom pogonu. Bio je član prve momčadi od 2000. do 2009. U tom periodu zaigrao je i za reprezentaciju, ali nakon odlaska iz Maksimira uslijedio je pad. Karlsruher, AEK, Volyn, Rijeka, DPMM i Kustošija bile su postaje gdje se zaustavljao, ali niti u jednom od tih klubova nije napravio nešto ozbiljnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo