BIVŠI VATRENI IPAK NE MOŽE JOŠ IGRATI ZA OSIJEK: / Trener Bjelica objasnio kako je došlo do komplikacija - 'Poduzeli smo potrebne korake'

Image

Problem bi se trebao riješiti kroz desetak dana, a do tada će Santini sudjelovati samo na treninzima

18.2.2021.
8:36
VOYO logo

Premda su ga već pompozno najavili i predstavili na medijskoj konferenciji i on je odradio prvi trening s momčadi, bivši Vatreni Ivan Santini za sada još uvijek neće moći igrati na Osijek.

Ispalo je kako njegovi papiri još uvijek nisu stigli u Osijek iz Kine jer je Santini jednostrano raskinuo ugovor. Sve je pojasnio trener Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

16.02.2021.,Osijek, Stadion Gradski vrt - Konferencija za novinare na kojoj je predstvaljen novi igrac NK Osijeka Ivan Santini. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

"Ivan Santini raskinuo je s Kinezima ugovor jednostrano, pa će malo potrajati dobivanje njegovih papira i zasad nije registriran u Osijeku, ali mi kao klub i njegovi agenti već smo poduzeli potrebne korake preko Fife da se taj problem što prije riješi", rekao je Bjelica za Sportske novosti.

Problem bi se trebao riješiti kroz desetak dana, a do tada će Santini sudjelovati samo na treninzima. Santini je po odlasku iz Kine zapravo trebao potpisati za belgijski Kortrijk, ali oni nisu htjeli čekati rasplet s Kinezima i papirima, ali Osijeku to očito nije bio problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo