BIVŠI VATRENI CRVENE SE ZBOG BIŠĆANA: / 'Užasno nam je! Danas mi je predsjednik poslao poruku: To su vaša hrvatska posla'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U velikom preokretu Bišćan je postao trener bivšeh hrvatskog prvaka.

10.10.2018.
9:03
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pomalo iznenađujuće bivši hrvatski reprezentativac Igor Bišćan postao je trener Rijeke. Iznenađujuće iz razloga što je prije samo nekoliko dana predstavljen kao novi trener ciparskog prvoligaša Anorthosis Famaguste. S obzirom na ovakav rasplet situacije Ciprani su, očekivano, u najmanju ruku šokirani. Baš kao i bivši hrvatski reprezentativci DanijelPranjić i GordonSchildenfeld, koji su im i preporučili Bišćana.

"Ta priča oko Igora Bišćana izravno se odnosi na mene, zato sam se odlučio nešto kazati na tu temu. Jer baš je mene predsjednik kluba pitao o Igoru Bišćanu, a ja sam kazao sve najbolje, rekao da bi on bio izvanredan trener za naš klub. I onda se dogodi ovo, neshvatljivo", rekao je Schildenfeld za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neugodna situacija

"Danas mi je predsjednik poslao poruku: 'To su vaša hrvatska posla'. Zamislite kako sam se osjećao. Sad se Pranja i ja moramo pravdati na način: 'Pa znate, pa nije, pa ovo, pa ono'... Užasno nam je neugodno", otkrio je Schidenfled.

Image

Bišćan u pak svojem razgovoru za ciparski portal anorthosis24.net potvrdio pojasnio zašto odlazi u Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja obitelji

"Želim se ispričati obitelji Anorthosis, navijačima i Upravi koja mi je dala priliku. Potpisao sam ugovor, iskreno želio doći, ali okolnosti su se promijenile. Ispričavam se još jednom što je došlo do ove zbunjuće situacije, na neki način me je sramota. Međutim, jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anarthosisu je moja obitelj. Obitelj preferira ostati živjeti u Hrvatskoj. Kada sam otišao iz Olimpije ostao sam nekoliko mjeseci bez posla, prihvatio sam ponudu Anarthosisa, međutim sada se pojavila Rijeka, klub iz moje zemlje i tamo ću nastaviti karijeru", rekao je novi trener Rijeke, koji će službeno biti predstavljen u srijedu u podne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo