BIVŠI VATRENI BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Dinamo je katastrofa! Ako ne bude nekih igrica, Rijeka će biti prvak'

Image
Foto: AFP, JOHN MACDOUGALL

Na velikom derbiju između Dinama i Rijeke na Rujevicu prošli su vikend bili i nekadašnji članovi domaćeg kluba i bivši hrvatski reprezentativci Boško Balaban i Jurica Vranješ.

12.4.2017.
12:52
AFP, JOHN MACDOUGALL
VOYO logo

Balaban je započeo karijeru u Rijeci, a Vranješ ju je u istom klubu završio. Danas su obojica u menadžerskim vodama što je i bio jedan od razloga dolaska na Rujevicu, ali onime što su vidjeli u remiju Rijeke i Dinama (1-1) nisu bili posebno oduševljeni.

Image
SPORNA SITUACIJA O KOJOJ BRUJI HRVATSKA: /

Mateo Beusan otkrio je li trebao biti dosuđen penal za Rijeku

Image
SPORNA SITUACIJA O KOJOJ BRUJI HRVATSKA: /

Mateo Beusan otkrio je li trebao biti dosuđen penal za Rijeku

'Sve se može istopiti'

"Iskreno, ovo je bilo ispod onoga što se očekivalo od dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj. Rijeka je još donekle bila OK, godinama nije bila ovako visoko i tek se navikava na tu ulogu, a Dinamo je blago rečeno - katastrofa. Dinamo se izvukao zahvaljujući udarcu Soudanija, a ostalo je smiješno", istaknuo je Vranješ za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovačić / PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovačić / PIXSELL

Boško Balaban

Rijeka i dalje ima četiri boda prednosti pred Dinamom, jedina je neporažena momčad u prvenstvu, ali Balaban ipak puše i na hladno.

"Dugo sam u nogometu, devet je utakmica jako puno. Nije to lako izgurati. Četiri boda su velika prednost, ali mogu biti i mala jer se uz dva negativna rezultata sve to može istopiti. I mi smo 1999. godine imali u rukama naslov prvaka pa nam je pobjegao u zadnjem kolu. Bodovna razlika ti donosi sigurnost, ali ne treba se opustiti", poručio je Balaban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi znamo neke stvari'

Vranješ, pak, ne krije da se pribojava mutnih radnji u završnici prvenstva.

"Zadnje kolo igra se u Zagrebu i svi znamo neke stvari. Nemamo si tu što lagati. Ako bude nekih igrica, na koje smo navikli, bit će do kraja knap. Ako sve bude pošteno, Rijeka će biti prvak! Ne vidim kako se Dinamo može dignuti iz ovog stanja. Doveo je igrače koji su praktički istrošeni. Sammir više nije gladan uspjeha, uzeo je veliki novac u Kini i svi vide da ima pet, šest kilograma viška. Pivarić je lijevi bek reprezentacije, a ne radi razliku u HNL-u. Onda Perić... U Dinamu najavljuju napad na Ligu prvaka, a ne znam s čime! Što se kaže, ako Rijeka ne bude ove godine prvak, neće nikada. Ponavljam, ako bude sve OK, ako ne bude nekih igrica, ne vidim gdje Rijeka može kiksati", zaključio je Vranješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo