BIVŠI TRENER MODRIH PREUZIMA SLAVNI KLUB: / Dinamo ga otjerao nakon sedam utakmica. Sada će voditi finalista Europa lige

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Jovićević si je pronašao novi posao i to ne bilo kakav

24.9.2020.
9:21
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na klupi zagrebačkog Dinama preživio je tek nešto manje od tri mjeseca, odnosno, uspio je "modre" voditi u svega sedam utakmica prije nego što mu je uručen otkaz. Trener Igor Jovićević bio je samo još jedan u nizu privremenih trenera koji u kratkom probnom roku nisu uspjeli zadovoljiti čelnike i "sivu eminenciju" kluba pa mu je kao i mnogima prije njega vrlo brzo uručen otkaz.

Međutim, Jovićević si je pronašao novi posao i to ne bilo kakav. Naime, prema pisanjima ukrajinskih medija Jovićević će preuzeti klubu Dnjipra-1. Hrvatski je trener već radio u Ukrajini, kao strateg Karpata iz Lviva, a očito su ga zapamtili po dobrom pa mu sada priliku pruža tamošnji velikan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

23.05.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - Prijateljska utakmica, GNK Dinamo - HNK Gorica. Trener Dinama Igor Jovicevic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Spominje se kako će Jovićević biti treći najplaćeniji trener u Ukrajini, odmah iza Šahtarova Castra i Dynamova Lucescua, a tvrde i kako će s njim u stožeru biti još jedan Hrvat, ali ne navode koji.

Inače, ako ste kojim slučajem zaboravili, Dnjipro-1 je nasljednik nekada uglednog kluba koji je nedavno bio i u finalu Europa lige. Ove sezone su startali loše, imaju samo jedan bod iz tri utakmice pa su odlučili valjda promijeniti stratega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo