BIVŠI TRENER HAJDUKA DOBIO OTKAZ ZBOG KORONE: / 'Rekao sam im da se neću vraćati dok je stanje takvo'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prvenstvo u Iranu nastavljeno je u lipnju, ali se situacija s koronom baš i nije smirila

14.7.2020.
19:55
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bivšem treneru Hajduka, Miši Krstičeviću, uručen je otkaz i više nije strateg iranskog Shahin Bushehra. Napustio je klub u ožujku u vrijeme prekida prvenstva zbog pandemije koronavirusa, a sada je odlučio da se neće niti vraćati i to je na koncu bio razlog otkazivanja suradnje.

Prvenstvo u Iranu nastavljeno je u lipnju, ali se situacija s koronom baš i nije smirila u Iranu pa je Krstičević donio jedinu racionalnu odluku i ostao je u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

21.04.2013., gradski stadion, Koprivnica - 28. kolo MAXtv prve lige, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk. Miso Krsticevic. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

"Rekao sam ljudima u klubu kako se neću vraćati u Iran dok se ne smanji broj zaraženih. Ne želim ugroziti svoje zdravlje i život radi nogometa. Neću to napraviti ni radi novca. Izrazio sam svoje žaljenje stožeru i navijačima zbog teške situacije, ali život je jedan i moramo voditi brigu o sebi", rekao je Krstičević iranskim medijima.

Shahin je trenutno, šest utakmica prije kraja, posljednja momčad lige, a vruću klupu preuzeo je bivši reprezentativac Irana, Mehdi Pashazadeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo