BIVŠI RAKITIĆEV SUIGRAČ NAČEO DOSTA ŠAKLJIVU SITUACIJU S KORONOM: / Tjera li se zapravo nogometaše da doniraju?

Image
Foto: Profimedia

Mascherano tvrdi kako su nogometaši sada indirektno prisiljeni donirati

1.4.2020.
14:42
Profimedia
VOYO logo

Bivši igrač Barcelone i argentinske reprezentacije, Javier Mascherano, komentirao je trenutno krizno stanje u nogometu prouzrokovano pandemijom koronavirusa. Klubovi režu plaće, otpuštaju djelatnike, natjecanja su prekinuta, prihodi su prestali pristizati, a nogometaši, oni imućniji i dobroplaćeniji, već danima doniraju sredstva za pomoć bolnicama, potrebitima ili se odriču primanja kako bi pomogli klubu.

Mascherano tvrdi kako su nogometaši sada indirektno prisiljeni donirati jer u medijima konstantno navodi koliko oni zarađuju i tvrdi kako je došlo do toga da sada nogometaši iz moralnih razloga sami doniraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Argentinian defender Javier Mascherano who is leaving the club waves at supporters ahead of the Spanish 'Copa del Rey' (King's cup) quarter-final second leg football match between FC Barcelona and RCD Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 25, 2018., Image: 361357775, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

"Nogometaši su sada lake mete jer su ljudi o čijim se primanjima stalno priča. Došlo je do toga da su moralno obvezani reagirati i dati novac. Jasno je da u ovakvoj situaciji svi moramo pomoći. Mnogim nogometašima ne morate ništa ni reći, oni već pružaju ruku. Puno sam donirao i nikad nisam htio s tim ići u medije. To se ne radi zato što ti netko kaže, to se radi od srca", rekao je Mascherano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo