BIVŠA NIZOZEMSKA ZVIJEZDA OTKRILA PRIČU IZ NOĆNE MORE TIJEKOM IGRANJA ZA NAPOLI: / 'To što su mi radili bilo je nehumano...'

Image
Foto: AFP

Nekadašnji igrač Swanseaja i Napolija i nizozemske reprezentacije otkrio je šokantne detalje iz karijere

19.11.2018.
17:03
AFP
VOYO logo

Nekadašnji igrač Swansea i Napolija, Jonathan de Guzman, otkrio je detalje teškog perioda karijere tijekom ostanka u talijanskom klubu. De Guzman se Napoliju pridružio 2014 i odigrao 36 uktakmica, ali tek je nedavno iznio nevjerojatan slijed događaja dok je branio boje kluba iz Napulja.

Prema Nizozemčevim riječima, na proljeće 2015 osjetio je bolove u trbuhu i posjetio klupskog doktora, Alfonsa De Nicolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Klub nije dopustio da posjetim drugog doktora'

"Stavili su me na dijetu, dali mi da odmaram. Ali bol se stalno vraćala. Pretrage nisu pomogle, a Rafael Benitez (tadašnji trener Napolija, op.a.) mi je rekao da posjetim drugog doktora. Međutim, klub mi to nije dopustio, De Nicola je imao svu moć", rekao je Nizozemac.

Doktor ga je potom proglasio spremnim za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu mi vjerovali da sam u problemima – mogao sam hodati, ali nisam se mogao okretati niti pucati kako spada. Mislili su da sam sve izmislio, toliko su mi puta to ponovili da sam počeo sumnjati u signale koje mi je vlastito tijelo dalo, to nije bilo normalno", dodao je de Guzman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemac, koji sada igra za Eintracht iz Frankfurta, kaže da je situacija eskalirala do trenutka fizičkog nasilja. De Guzman i sportski direktor Giuntoli su se potukli u svlačionici nakon što je direktor napao Nizozemca da namjerno odbija ponude drugih klubova.

'Hej, g**vno jedno, dođi ovdje!'

"Giuntoli mi je rekao – "Hej, g**no jedno, dođi ovdje!" - nakon toga me udario u lice i počeli smo se tući!", dodao je de Guzman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konačnici, de Guzman je potražio mišljenje drugog doktora, dok je bio na posudbi u Carpiju, kojemu je trebalo "10 minuta" da mu dijagnosticira trbušni bruh. Ubrzo nakon toga je operiran, ali tvrdi da mu je tijelo bilo toliko oslabljeno da je konstantno dobijao ozljede.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo