BIVŠI KAPETAN ŽELI IZBACITI DINAMO: / 'Cijelu zemlju i dalje boli naš prošlotjedni poraz'

Image

Nogometaši Dinama i Vardara u srijedu će na Maksimiru odigrati uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka, a Modri brane prednost 2-1 iz prošlotjednog dvoboja u Makedoniji.

19.7.2016.
22:26
VOYO logo

Za Vardarova trenera ovo će biti posebna utakmica. Goce Sedloski sedam je godina bio član Dinama, u jednom razdoblju čak i kapetan.

'Dinamo je moćan suparnik'

"Da, proveo sam sedam godina ovdje, ali sad sam trener Vardara, i dat ću sve od sebe da izbacimo Dinamo. Čeka nas silan, moćan suparnik koji ima sjajne igrače. To je odlično organiziran klub koji svake godine igra Ligu prvaka ili Europsku ligu", rekao je Sedloski na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: STR-1234/PIXSELL

Darko Velkoski i Paulo Machado

Priznao je da ga još uvijek muči poraz iz prve utakmice u kojoj su njegovi igrači čak tri puta pogodili vratnicu.

"I dalje nas boli ta utakmica iz Skoplja, boli cijelu Makedoniju, jer nismo zaslužili poraz. Stvorili smo puno prilika koje, nažalost, nismo uspjeli pretvoriti u golove. Imamo još 90 minuta uzvrata. Za mene, igrače i sve nas je to motiv - da pokažemo napredak i da naša igra u Skoplju nije bila slučajna", dodao je 42-godišnji stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bili smo ravnopravni'

Osvrnuo se na kraju i na izjavu Dinamova trenera Zlatka Kranjčara kako je Vardar bio dobar u prvoj utakmici jer su Modri previše griješili.

"I mi smo griješili na početku utakmice, a kasnije smo pokazali da smo ravnopravan suparnik", zaključio je Sedloski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo