BIVŠI KAPETAN SIGURAN U DOBAR REZULTAT MODRIH: / 'Ako smo ih mogli mi pobijediti, zašto ne bi mogao Dinamo?'

Image
Foto: Instagram/Domagoj Antolić

Domagoj Antolić uvjeren je da Dinamo može do pobjede protiv Spartaka

25.10.2018.
10:33
Instagram/Domagoj Antolić
VOYO logo

Varšavska Legija jedina je europska momčad koja je ove sezone uspjela u regularnom vremenu slaviti protiv Spartaka iz Trnave na njihovom domaćem terenu, a isto tako su jedina momčad kojoj Spartak nije uspio zabiti pogodak. Jedan od aktera te utakmice bio je Domagoj Antolić, ali usprkos dobroj igri Legija je ispala.

"Ali, unatoč tome, bili smo bolji, potpuno smo nadigrali Spartak. Vodili smo 1:0, ganjali tih 0:2 iz prve utakmice, bili smo vrlo blizu produžecima, u nekim prilikama od toga su nas dijelili centimetri - rekao je za Sportske novosti Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri imaju priliku

Nekadašnji igrač Dinama ponudio je i mišljenje o tome kakve su šanse Modrih u tom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da smo bili u rezultatskom minusu, mi smo od prve minute krenuli po gol, napali smo ih, išli na sve ili ništa. Dakle, ne mogu reći je li to prava taktika i za Modre u sutrašnjoj utakmici, jer Dinamo ipak ima tu komociju da ne mora srljati već može čekati. Ali, mi smo Spartak nadigrali, uz samo malo sreće mogli smo izjednačiti, proći dalje i tko zna što bi poslije bilo. A ako smo mi mogli nadigrati Slovake, zašto to ne bi mogao i Dinamo?", rekao je bivši kapetan Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo