NIJE ZADOVOLJAN / Bivši igrač Hajduka oštro kritizirao prekid utakmice Hajduka i Slavena: 'Klub je taoc...'

Image
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

U susretu 17. kola HNL-a Slaven Belupo i Hajduk su u Koprivnici igrali 2-2 (0-2).

12.11.2022.
21:07
Ivana Ivanović/PIXSELL
VOYO logo

Susret 17. kola HNL-a između Slavena Belupa i Hajduka u Koprivnici bio je prekinut na 20-ak minuta u prvom poluvremenu nakon što je pri vodstvu gostiju od 2-0 linijski sudac pogođen predmetom u glavu.

U 36. minuti na travnjaku je došlo do koškanja kapetana Hajduka Marka Livaje i braniča Slavena Nikole Solde. Nervozni Livaja je dobio žuti karton, ali i nakon opomene je žustro startao prema Soldi, glavni sudac Čulina oštro ga je upozorio, a za to vrijeme se nezadovoljstvo prelilo i na tribinu s navijačima Hajduka pa je jedan neodgovorni pojedinac pogodio linijskog suca Marića predmetom u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon konzultacija sudačka se postava odlučila povući s terena, ubrzo su travnjak napustili i domaći igrači, pa su hajdukovci ostlai sami. Ipak, nakon nekoliko minuta igrači Slavena vratili su se na teren, a ubrzo su se vratili i suci pa je utakmica ipak nastavljena.

Prekid utakmice komentirao je i "Bad boy" hrvatskog nogometa i bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč. Izrazio je svoje nezadovoljstvo ponašanjem dijela navijača Hajduka i kako se neke stvari učestalo ponavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo