BIVŠI IGRAČ CHELSEAJA I JUVEA POTVRDIO: / 'Dinamo želi našeg napadača, razgovarali smo o transferu'

Image
Foto: Screenshot

Poznato je da je zagrebački Dinamo u potrazi za napadačem.

21.12.2016.
19:13
Screenshot
VOYO logo

Uskoro kreće zimski prijelazni rok, a u Maksimirskoj 128, kako se čini, ubrzano rade na pojačanjima koja će im pomoći da osvoje i 12. naslov zaredom.

No, za razliku od prijašnjih godina sada imaju malo teži posao. Rijeka je jesenski prvak i ima šest bodova više od Dinama. Ono što Modre posebno može brinuti je odlična igra momčadi Matjaža Keka i euforije koja se stvorila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga su po pojačanja koja bi činila razliku potegnuli i do Rumunjske. Legenda tamošnjeg nogomota Adrian Mutu trenutno radi kao direktor Dinama iz Bukurešta. Upravo je on u razgovoru za Digi Sport priznao da su se Modri raspitivali koko njihovog trenutno ponajboljeg igrača, 21-godišnjeg napadača Dorina Rotarija. Međutim, turski Sabah javlja da istog igrača želi i Galatasaray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam za njihov interes. Nisam razgovarao s njima. Razgovarao sam s ljudima iz Dinama iz Zagreba, ali nismo dogovorili ništa konkretno. Za sada je sve na riječima. Za sada nas je samo Dinamo pitao za igrača, a Galatasaray je možda razgovarao s nekim drugim iz kluba", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rotariu je ove sezone u 21 prvenstvenoj utakmici postigao šest pogodaka uz jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo