BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC PRESELIO U MLS: / 'On nam donosi iskustvo, talent i ulogu vođe'

Image
Foto: PIXSELL

Novo odredište karijere Damira Kreilacha je Real Salt Lake

8.2.2018.
10:20
PIXSELL
VOYO logo

Nogometni klub Real Salt Lake potvrdio je dovođenje hrvatskog 28-godišnjeg veznog nogometaša Damira Kreilacha. Nekadašnji član Rijekine momčadi i bivši U21 reprezentativac transfer u MLS ostvario je iz njemačkog drugoligaša Union Berlina. Za klub iz Bundeslige II Kreilach je ugovorno bio vezan do 2019., a novom poslodavcu se priključuje odmah. Visina transfera nije objavljena, ali jest da je riječ o ispunjenju sna za ovog Vukovarca.

"U deset godina dugoj profesionalnoj karijeri igrao sam za samo dva kluba, Rijeku i Union. Ukazala mi se šansa da ispunim san i preselim u Sjedinjene Američke Država sa svojom obitelji. Zahvalan sam Unionu što mi je omogućio tu priliku", kazao je Kreilach koji je za njemački klub, u kojem je jedno vrijeme nosio i kapetansku vrpcu, odigrao 157 utakmica i postigao 33 gola uz 18 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Započinje nova pustolovina za mene i obitelj. Nova zemlja, novi jezik, nova kultura. Želio sam to iskusiti kao profesionalni nogometaš", dodao je Kreilach koji je za Rijeku nastupao od 2007. do 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđeni smo zbog Damirova dolaska. Donosi ogromno iskustvo i odmah širi dubinu našeg rostera. Donosi i talent i ulogu vođe. Dobra je osoba i bit će dobar dodatak u našoj svlačionici", riječi su generalnog menadžera američkog kluba Craiga Waibela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo