PROSLAVIO OSTANAK / Bivši hajdukovac u velikom slavlju navukao Livajin dres i poslao znakovitu poruku velikim suparnicima

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši vratar Hajduka je na svojem Instagramu objavio sliku kako slavi pobjedu dok nosi dres Marka Livaje

21.5.2023.
12:54
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Gorice pobijedili su u 35. kolu Varaždin s 5:2 čime su osigurali ostanak u HNL-u, dok je u Prvu NL ispao Šibenik.

Odluka na dnu ljestvice tako je pala prije posljednjeg kola. Gorica je ključnom pobjedom pobjegla posljednjem Šibeniku na trenutačno neuhvatljivih pet bodova prednosti. Gorici je za osiguravanje ostanka u eliti bio dovoljan i bod protiv Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVAKA ČAST, MOMCI /

Ma ovdje nitko nije normalan! Pogledajte ove nevjerojatne scene iz svlačionice Gorice nakon što su osigurali ostanak u HNL-u

Pobjedu je na zanimljiv način proslavio i golman momčadi Božidar Radošević. Bivši vratar Hajduka je na svojem Instagramu objavio sliku kako slavi pobjedu dok nosi dres Marka Livaje, a čini se kako je Šibenčanima na slici poslao i poruku.

Image
Foto: Screenshot / Instagram
Image
Foto: Screenshot / Instagram

Božidar Radošević/Instagram

"Adio Jude", piše uz sliku Radoševića na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Radošević je rođeni Splićanin koji je karijeru započeo u Hajduku, za čiju prvu momčad ima 12 službenih nastupa, 18 primljenih golova i jednu utakmicu u kojoj je mrežu sačuvao netaknutom.

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo