BIVŠI HAJDUKOVAC STREPI SAMO OD JEDNE STVARI: / 'Momčad je u odličnoj formi, ali ima jedan veliki hendikep'

Image
Foto: PIXSELL

Hajduk je prošao Levski, u kvalifikacijama za Europsku ligu sad ga čeka danski velikan Bröndby, a evo što o ovoj momčadi misli bivši igrač splitskog kluba Ivica Mornar.

24.7.2017.
16:47
PIXSELL
VOYO logo

"Najvažnije je što je momčad ostala na okupu. Stanka nije bila prevelika, a Hajduk na početku sezone igra izvrsno. Igre su pokazale kako su 'bijeli' na dobrom putu", kazao je Mornar za Dalmatinski portal.

'Pomak u svim linijama'

Ipak, Hajduk je i prošlih sezona prolazio prve prepreke, ali bi zatim ispao na korak do skupine Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubili smo nesretno, ali nismo baš ni dobro igrali. Sad je ipak napravljen pomak u svim linijama. Vidi se ta uigranost", dodao je Mornar.

"Uvijek je dobro kad s gostovanja odeš neporažen. Sada Hajduk čeka uzvrat bez gledatelja, a to je veliki hendikep. Bilo bi sjajno kad bi Carillova momčad zabila gol u gostima, to je ogromna razlika", kazao je iskusni Mornar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovcima neće biti lako protiv tipične skandinavske momčadi.

'Hajduk ima igru za Skandinavce'

"Takve ekipe su uvijek fizički moćne i jake. Igraju visoki presing. Ali, i Hajduk ove sezone ima sve to, može uzvratiti na isti način. Skandinavske momčadi igraju isto i kod kuće i u gostima", dodao je Mornar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svih igrača istaknuo je:

"Erceg iskače, hoće ga gol još od kraja prošle sezone. Sve je bolji i bolji. Futacs može još bolje, vidjeli smo što zna. Napad nije briga za Hajduk."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Mornaru, Hajduk je u prednosti.

"Mislim da je 60:40 na strani Hajduka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo