BIVŠI ENGLESKI REPREZENTATIVAC SAVJETUJE PEPA: / 'Daj Stonesa, Otamendija i 150 milijuna funti za Van Dijka'

Image
Foto: AFP

Odlučio je reći ono što se mnogi ne usude

5.3.2019.
18:02
AFP
VOYO logo

Bivši engleski branič Stan Collymore smatra da bi Manchester City trebao ponuditi Johna Stonesa i Nicolasa Otamendija plus nevjerojatnih 150 milijuna funti za Liverpoolova Virgila van Dijka. Sjajni stoper jedan je od ključnijh igrača Liverpoola i nakon dolaska iz Southamptona za rekordnu cifru, postao je jedan od najboljih stopera Europe.

Zanimljivo da je sjajni Van Dijk na radaru Pepa Guardiole, menadžera Manchester Cityja, a upravo Van Dijkova i Pepova momčad ove sezone vode žestoku bitku za titulu u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih ponudio Johna Stonesa i Nicolasa Otamendija plus 150 milijuna funti za Nizozemca i ne bih se zaustavio dok Liverpool ne prihvati moju ponudu, jednostavno je toliko dobar", kazao je Collymore.

Računa na Kloppov dugoročni ugovor

"Znam da Jurgen Klopp ima dugoročni ugovor na Anfieldu i da ako Liverpool ne pobijedi u Premier ligi, i oni završe drugi neće željeti da prodavati svoje najbolje igrače. Pogotovo ne svojim rivalima", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Collymore je dodao: "Ali Van Dijk je jedan od onih nevjerojatno nadarenih sportaša i znatno bi poboljšao svaku obranu na svijetu. A ako City želi postati dominantna sila za koju kažu da to žele, neka dovedu Van Dijka. Mora da vrijedi najmanje 175 milijuna funti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo