To je izmišljotina: Atletico ne kupuje bivšeg Dinamovog kapetana

Posljednjih je dana medijima počela kružiti glasina da je hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj na meti finaliste Lige prvaka, Atletico Madrida.

3.6.2014.
13:11
VOYO logo

No, njegov menadžer Dejan Joksimović negirao je tu informaciju.

"Nisam upoznat s tim glasinama. Očito da je to izmišljena priča. Nitko me nije kontaktirao, niti je na našu adresu stigla bilo kakva ponuda za Milana. Uostalom, Badelj želi ostati u HSV-u i igrati u Bundesligi", rekao je Joksimović za Hamburger Morgenpost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, pregovori između hamburškog kluba i našeg reprezentativca su u tijeku, no ne teku glatko. Badeljov menadžer traži povećanje primanja, na što klub, iza kojeg je najgora sezona u klupskoj povijesti, zasada ne pristaje. Aktualni ugovor bivšem igraču zagrebačkog Dinama istječe na ljeto 2015. godine.

Prema tvrdnji talijanskih novina La Nazionea, tamošnji nogometni prvoligaš Fiorentina pokušat će napraviti sve da u svoje redove dovede hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina u pregovore s Genoom ulazi odlučna da realizira transfer hrvatskog desnog beka, a za njega je, osim novca, spremna ponuditi i jednog od trojice igrača. Jedan od njih je drugi hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji bi tako nakon svega jedne sezone u klubu iz Firenze mogao napustiti momčad.

Doduše, Rebić bi u Genou otišao na posudbu, ali s pravom prvokupa. Preostala dva igrača koje Fiorentina nudi su Marko Bakić i Khouma Babacar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo