BIVŠI DINAMOV TRENER DOŠAO NA SVOJE: / 'Smijali su mi se kad sam rekao da je Luka bolji od Brazilca'

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Luka Modrić postao je u Real Madridu jedan od najboljih igrača na svijetu i nogometaš bez kojeg je momčad nezamisliva.

3.6.2017.
12:56
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Hrvatski kapetan u subotu navečer imat će po treći put priliku okititi se naslovom u Ligi prvaka.

Jedan od ljudi koji mu je predvidio veliku budućnosti bio je Branko Ivanković. Prije deset godina dvojac je zajedno bio u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su Modri na ljeto 2007. u kvalifikacijama za Ligu prvaka odmjerili snage s Werderom prva zvijezda njemačke momčadi bio je Brazilac Diego, igrač koji će kasnije zaigrati za Juventus, a potom potonuti u anonimnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su tada uspoređivali Modrića i Diega, a to je napravio i Ivanković.

"Luka je bolji od Diega. Ne znam zašto ta moja izjava smeta Diegu, možda ne može shvatiti da je Hrvat bolji od Brazilca," rekao je svojevremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je malo tko dijeli njegovo mišljenje.

"Svi su mi se smijali. Gdje god bih došao, bilo je - ha, ha, ha... Pogledajte gdje je Modrić danas, svjetska igračina. Nikad nisam sumnjao da će biti sjajan, pa ovo što radi u Realu je savršenstvo. Jednostavno ima sve, od čitanja igre, pa nadalje. Svaki dan sam se u Iranu hvalio da imamo četvoricu u finalu i da sam imao čast voditi Mandžu i Luku", rekao je Ivanković uoči finala Lige prvaka za 24 sata koji je tako došao na svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego je poslije sezone u Juventusu prešao u Wolfsburg, nakon toga zaigrao je za Atlético Madrid, Fenerbahče, a od 2016. je u Flamengu.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo