BIVŠA ZVIJEZDA REALA SASULA PALJBU PO MODRIĆU I DRUŠTVU: / 'Shvatio sam puno stvari od kad sam otišao, tamo više nemam prijatelja'

Image

Nekadašnji napadač europskog prvaka nije mislio da bi se nešto takvo moglo dogoditi.

26.12.2018.
14:25
VOYO logo

Dijete i bivši prvotimac Real Madrida Jese Rodriguez proživljava teške trenutke otkako je prije malo više od dvije godine napustio Santiago Bernabeu i prešao u redove francuskog PSG-a. Taamo nije uspio oživiti karijeru koja je već za madridskih dana načeta ozljedama.

Proveo je neko vrijeme na posudbama u Las Palmasu i Stokeu, a zadnjih godinu dana praktički nije odigrao niti jednu ozbiljnu. Sada mu je ugrožena karijera te bi mogao ostati zapamćen samo kao još jedan propali talent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaran nekadašnjim usigračima

U razgovoru za As priznao je da je posebno razočaran ponašanjem članova bivšeg mu kluba.

"Kada napustite klub odjednom shvatite puno stvari. Međutim, ovo nije kritika, svatko može raditi što želi. Mislio sam da imam prijatelje u svlačionici Madrida, ali bio sam u krivu. Oni mi više nisu prijatelji jer mi nisu odgovorili na poruke ili me pitali kako sam", rekao je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada pokušava sve kako bi se vratio u formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treniram s osobom s kojom sam surađivao prije ozljede. Osim treninga s momčadi, radim odvojeno s njim i još sam doma. Izgubio sam sedam kilograma. Tuchel je prije mjesec dana rekao da sam ja dobar primjer za ostatak momčadi zbog načina na koji sam reagirao na moju situaciju. Zahvalio mi je", rekao mi je Jese.

"Najviše žalim za tim što nisam iskoristio prilike u Madridu nakon ozljede. Da sam barem tada stvari shvaćao ovako ozbiljno... Onda sam došao u Pariz, operiran sam i bio sam van terena dva mjeseca. Nikada nisam konstantno nastupao. Da sam bio discipliniran poslije ozljede u Madridu, možda bi moja karijera bila drugačija", završio je 25-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo