BIVŠA ZVIJEZDA BAYERNA BRUTALNO ODGOVORILA KOVAČU: / Na riječi hrvatskog stručnjaka nije mogao ostati hladan

Image

Nakon tri godine vratio se u klub iz kojeg je došao

12.8.2019.
12:01
VOYO logo

Njemački branič MatsHummels vratio se u Borussiju Dortmund tri godine nakon što ih je napustio i prešao u Bayern. Hrvatski stručnjak Niko Kovač obrazložio je takvu odluku nespremnošću braniča da se bori za mjesto u momčadi sa Süleom i Hernandezom. To su riječi bivšeg hrvatskog izbornika poprilično razljutile Hummelsa, koji mu je sada i poslao odgovor preko Kickera.

Zaigrao u Kupu

"To jednostavno nije istina. Ništa više o tome neću reći", poručio je branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's defender Mats Hummels (L) and Bayern Munich's Colombian James Rodriguez react after the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich vs Borussia Moenchengladbach in Munich, southern Germany, on October 6, 2018. (Photo by Christof STACHE / AFP) / RESTRICTIONS: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Hummels je prošlog petka u njemačkom Kupu odigrao prve službene minute za Borussiju. Doprvak je slavio s 2-0 u gostima protiv Uerdingena.

U prvom boravku na Wetfalenu Hummels, je, inače, osvojio je dva naslova prvaka, Kup, dva domaća Superkupa te je zaigrao protiv Bayerna u finalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo