BIVŠA ZVIJEZDA BARCE NUDI SE REALU: / Jedan od najboljih nogometaša današnjice želi na Santiago Bernabeu

Image
Foto: AFP

Tri je godine bio jedan od ključin igrača katalonskog diva.

13.11.2018.
11:26
AFP
VOYO logo

Kada je u siječnju ove godine prelazio u Manchester United svi su ga vidjeli kao igrača koji će vratiti engleskog diva na stare staze slave. Međutim Čileanac Alexis Sanchez uklopio se u sivilo momčadi Josea Mourinha i do dana današnjeg ne uspijeva ponoviti formu zbog kojeg je godinama bio u vrhu svjetskog nogometa.

Razočaran Unitedom

Pokazalo se da mu jednostavno ne odgovara Mourinhovo viđenje nogometa zbog čega sada navodno traži izlaz. Katalonski Sport piše kako želi napustiti Manchester u siječnju, godinu dana nakon što je došao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu da je već poručio svom menadžeru Fernandu Felicevichu da pronađe izlaznu rutu. Prije dva tjedna procurila je informacija da je ponudio svog štićenika PSG-u, a prema posljednjim informacijama koje su objavljene u emisiji El Chiringuito Felicevich je kontaktirao Real kako bi vidio jesu li zainteresirani za njegove usluge ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani žele pojačati napad, a Alexis je definitivno ponajveće ime na tržištu u ovom trenutku. Španjolci otkrivaju kako je u ovom trenutku samo ponuđen, ali da nisu započeli nikakvi konkretni pregovori. Ovo nije prvi put da se ove dvije strane povezuje. Kad ga je Barcelona dovela iz Udinesea pisalo se da je i Real bio u utrci za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo