na društvenim mrežama / Jankto javno priznao da je homoseksualac, javila se njegova bivša: 'Ne plaća alimentaciju za sina'

Image
Foto: Instagram/Screenshot

Nakon objave na društvenim mrežama da je homoseksualac te da se više ne želi skrivati, bivša djevojka okrivila ga je da je do sad platio samo jednu ratu alimentacije pa se morala obratiti za pomoć neprofitnoj organizaciji za samohrane majke

14.2.2023.
10:57
Instagram/Screenshot
VOYO logo

Češki nogometaš Jakub Jankto na svojim je društvenim mrežama podijelio da je homoseksualac te da se više ne želi skrivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 27--godišnji veznjak češke nogometne reprezentacije član je prvoligaša Getafea, no trenutno je na posudbi u Sparti. U svojoj je nogometnoj karijeri igrao i za Udinese, Ascoli i Sampdoriju.

U sklopu češće reprezentacije odigrao je 45 utakmica te postigao četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jankto je prije dvije godine bio u vezi s Marketom Otomanskom s kojom ima trogodišnjeg sina.

Janktova se bivša djevojka, nakon njegove objave, javila s optužbom da za svog sina ne plaća alimentaciju. Prema njezinom je iskazu platio je samo jednu ratu zbog čega je morala zatražiti pomoć neprofitne organizacije za samohrane majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslao je svom sinu samo 600 eura u proteklih pet mjeseci, i to samo zato što ima sudski nalog. To je tužno i svi moji prijatelji se čude. Tražim izlaz iz ove neugodne situacije. Klub samohranih majki mi je puno pomogao prošli mjesec", rekla je Janktova bivša djevojka te dodala: "Radije ne bih komentirala njegovo priznanje, zbog našeg sina koji će morati odrastati s tom situacijom. To je samo Jakubova priča, njegova ispovijest. Ponosna sam što je našao snage i javno istupio. Kad mi je sve priznao, dao mi je i dosta slobode. Sada je bitno da je njemu ugodno i da je sretan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo