UPAO U PROBLEME / Bivša Dinamova zvijezda izbačena iz momčadi zbog dosta bizarnog razloga. Čak su im i navijači prijetili

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Poljski mediji pišu kako igrače Legije polako pritišću i navijači te da su počeli dobivati prijetnje

26.10.2021.
12:11
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Varšavska Legija ove sezone sjajno igra u Europa ligi, trenutno je vodeća u najtežoj skupini natjecanja s Napolijem, Leicesterom i Spartakom, ali u poljskom prvenstvu stoje vrlo loše.

Legija je trenutno na vrlo niskom 15. mjestu i nakon 4:1 poraza od Piasta Gliwica u posljednjem kolu, trener Czeslaw Michniewicz je dobio otkaz. No, netom prije toga Poljak je ušao u žestok sukob s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kastrati je bio na meti trenera zbog nediscipline, odnosno, kako tvrde poljski mediji Kosovar je bio među igračima koji su bili na tulumu kod suigrača Mattiasa Johanssona poslije pobjede u Europa ligi protiv Leicestera. Na tulum je trebala doći cijela momčad, ali na kraju su došla samo četvorica i među njima je bio Kastrati, a čim je stručni stožer doznao za provod, svi su oni izbačeni iz momčadi.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bivši dinamovac ima sreće jer trener koji ga je imao na "piku" više nije trener Legije, ali još se ne zna jesu li mu u klubu oprostili i što će o svemu misliti novi trener. Poljski mediji pišu kako igrače Legije polako pritišću i navijači te da su počeli dobivati prijetnje upravo zbog čestog tulumarenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kastrati je bio veliko pojačanje za Legiju. Ovoga ljeta stigao je iz Dinama za 1.3 milijuna eura, a u devet je utakmica zabio dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo