SPREMA LI SE TRANSFER? / Bit će to senzacija godine. Bjelica zove legendarnog Vatrenog da dođe igrati u Osijek: 'Čeka ga bilo koja funkcija'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vida se za sada ne povezuje konkretno niti s jednim klubom, osim s, vjerovali ili ne - Osijekom

7.12.2021.
17:05
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac, Domagoj Vida, već je neko vrijeme na izlaznim vratima turskog Bešiktaša, odnosno, traži klub u kojem bi mogao nastaviti karijeru jer u Turskoj, očito je, na njega baš više i ne računaju.

Vida se za sada ne povezuje konkretno niti s jednim klubom, osim s, vjerovali ili ne - Osijekom! Sve je započelo čestitkom Domagoja Vide osječkoj legendi Mili Škoriću na rekordnom broju nastupa za Osijek u HNL-u. Vida, koji je inače suigrač Škorića u reprezentaciji, čestitao je videoporukom, a u jednom trenutku rekao je kako mu je drago da su dijelili svlačionicu, kao i teren, i kako se nada da će tako biti i u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorić i Bjelica ga zovu u klub

Nakon Vidinih rečenica oglasili su se i Mile Škorić te njegov trener Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko ne bi volio imati takvog suigrača poput Vide. Igrali smo zajedno, ne treba govoriti o njegovim kvalitetama. Bio sam baš iznenađen čestitkama", rekao je Škorić u najavi derbija s Rijekom, a Vidu je u Osijek pozvao zatim i Bjelica.

"Vida je dobrodošao u Osijek u bilo kojoj funkciji. On zna koje su naše mogućnosti, ako se bude htio vratiti u Hrvatsku, nadam se da će to biti Osijek", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidi ugovor s Bešiktašem istječe na kraju sezone, što znači da već u siječnju može pregovarati s novim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo