BIT ĆE TO PRAVI MEGATRANSFER ZA PRVU HNL: / Osijek traži ludo visoku odštetu za najboljeg igrača. Traže ga dva vrlo zanimljiva kluba

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek se dobro osigurao s Marićem produljivši mu ugovor proljetos te ga ne mora puštati ispod cijene i sada može čekati mirno licitaciju

31.7.2020.
16:24
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Iako Dinamo službeno ima najskuplju momčad i najveće zvijezde koje prodaje po suludo visokim cijenama za hrvatske prilike, moglo bi se čak dogoditi da će ovoga ljeta najveći transfer u HNL-u obaviti Osijek.

Naime, na Gradskom vrtu igra prvi topnik lige Mirko Marić i on je, ako je vjerovati spekulacijama, trenutno vrlo tražena roba na nogometnom tržištu. Međutim, Osijek neće postupiti kao pojedini klubovi u ligi koji svoje važne igrače i talente daju gotovo u bescjenje, već će za svog najvažnijeg igrača tražiti oveću odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

11.07.2020., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, NK Osijek - NK Istra 1961. Mirko Maric Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Velika odšeta

Interesa ima, navodno su u igri glasgovski Rangersi, kao i talijanska Monza na čijoj predsjedničkoj klupi sjedi Silvio Berlusconi, ali Osijek se dobro osigurao s Marićem produljivši mu ugovor proljetos te ga ne mora puštati ispod cijene i sada može čekati mirno licitaciju.

"Ako bude odlazio, bit će to za veliki novac. Klub mora dobiti odgovarajuću ponudu, a i on sam ponudu koja ga zadovoljava. Ozbiljan je i karakteran, igrački kvalitetan, sigurno neće ako bude išao otići bilo kamo. Siguran sam da će to biti neki ugledan klub iz Europe", kazao je Petrović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A o kojem je točno novcu riječ? Osijek navodno ne želi pustiti Marića za cijenu manju od sedam milijuna eura. Za njih će to biti rekordan transfer, a prošli su rekord oborili zimus kada je Boško Šutalo otišao u Atalantu za pet milijuna eura. No, Šutalo je znatno mlađi igrač, a Marić ima 25 godina, ali ima znatno manje godina za napredak i razvoj pa bi sedam milijuna eura ipak moglo biti malo previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo