BIT ĆE PAKLENO NA UTAKMICI HRVATSKE I MAĐARSKE! / Rasprodane ulaznice za Istok i Zapad, evo kako do posljednjih mjesta na Poljudu

Image

Prvog dana prodaje pretprodaje planule su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu

24.9.2019.
22:54
VOYO logo

Nakon prvog dana pretprodaje ulaznica za kvalifikacijski susret za Euro 2020. godine, između Hrvatske i Mađarske, na raspolaganju je ostalo tek dvije tisuće karata za sjevernu tribinu Poljuda.

Prvog dana prodaje pretprodaje planule su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu, a ostalo je još samo dvije tisuće ulaznica za sjevernu tribinu koje će se moći kupiti od srijede u 12:00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretprodaja je počela u utorak u 12 sati na blagajnama Spaladium Arene i putem interneta, a prvog dana planulo je više od deset ulaznica. Organizatori su već prvi dan zaustavili prodaju putem interneta kako ostalo dovoljno ulaznica za blagajne.

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Milan Sabic/PIXSELL

Red ispred Spaladium Arene stvorio se već rano ujutro, a kada je prodaja službeno počeka u 12 sati, red je bio dug čak 300 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno će se u prodaji naći 33.977 ulaznica, a one će se nakon pretprodaje umjesto po cijenama od 100, 150 i 200 kuna prodavati za 125,200 i 250 kuna. Okupljanje pred konferencije i boravak reprezentacije planiran je u ponedjeljak, 7. listopada u hotelu Le Meridien Lav, dok će "Vatreni" trenirati u Omišu. Jedina aktivnost na Poljudu bit će trening i konferencija za medije dan uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo