BIT ĆE OVO NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA SVE: / Evo gdje bi najbolji mladi napadač današnjice Haaland mogao igrat sljedeće sezone

Image
Foto: Moritz Mller/Profimedia
Image
Foto: Moritz Mller/Profimedia

'Razgovarao sam s Borussijinim čelnicima i oni ne žele prodati Halanda ovoga ljeta...'

13.4.2021.
11:19
Moritz Mller/Profimedia
VOYO logo

Ovih se dana uglavnom piše o tome gdje bi talentirani norveški napadač Erling Haaland mogao nastaviti karijeru. Viđen je kako obilazi prostorije Reala, Barcelone, Manchester Cityja, Manchester Uniteda, ali na kraju navodno nikakav dogovor nije postignut.

Sportski direktor Borussije Dortmund Michael Zorc rekao je navodno menadžeru Erlinga Halanda, Minu Raioli, da od transfera neće biti ništa, tako barem tvrdi njemački Sport 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Borussia Dortmund's Erling Haaland during the UEFA Champions League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Tuesday April 6, 2021.,Image: 603768414, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder., Model Release: no

"Razgovarao sam s Borussijinim čelnicima i oni ne žele prodati Halanda ovoga ljeta. Poštujem to, ali to ne znači da se slažem s tim. U dobrim smo odnosima, nismo u ratu", rekao je to Raiola i time je zapravo natuknuo da mi Haaland ipak mogao ostati u Dortmundu do ljeta sljedeće godine.

Nijemci pišu kako će Haaland vjerojatno ostati još godinu dana u Borussiji, a tada mu se ujedno aktivira i klauzula od 75 milijuna eura što će mnogima biti znatno prihvatljivije od ovih 155 milijuna eura koliko Raiola sada traži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo