BIŠĆAN POJAČAO STRUČNI STOŽER DINAMOVOM LEGENDOM: / Izborniku mlade reprezentacije pomagat će bivši suigrač

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dvojac će debitirati već za tjedan dana

3.10.2019.
12:44
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prije dva dana Izvršni odbor HNS-a imenovao je IgoraBišćana novim izbornikom Hrvatske U-21. U utorka je, pak, objavio svoj prvi popis, a sada je poznato i tko su članovi njegova stručnog stožera.

Kako javlja Novi list, neće se značajno mijenjati u odnosu na onaj iz razdoblja dok je bio trener Rijeke. Tako će u njemu biti pomoćnici AnteTomić i RenatoPilipović, kondicijski trener VedranNaglić, a novost je da će mu kao volonter pomagati nekadašnji suigrač iz Dinama MihaelMikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

30.11.2008., Varazdin, Hrvatska, prvenstvena utakmica 17. kola T-Com Prve HNL-hrvatska nogometna liga, NK Varteks - NK Dinamo, Na slici slavlje Etto, Ivica Vrdoljak, Ante Tomic, Mihael Mikic.Stadion nogometnog kluba Varteks. Prosle je sezone Varteks cak dva puta tukao tada nepobjedivi Dinamo, ove sezone su se iz Maksimira vratili porazeni, iako bod ne bi bio nezasluzen. Protiv Dinama je svima lakse igrati, igraci su neoptereceni i mogu uzivati u igri. Takoder, kada igraci znaju da igraju protiv Dinama, ne treba ih dodatno motivirati. Na njima je da potvrde da su bolji, nebitno je sto su na tablici 12 bodova ispred. Varteksova momcad uglavnom je standardizirana pa u sastavu nece biti velikih promjena ni eksperimenata, pitanje je samo koliko ce ofenzivaca jurisati prema golu Dinama. Varteks je Dinamu posljednjih godina jedan od najneugodnijih protivnika, cesto je atomski Dinamo padao upravo u Varazdinu. Cak ni kad se tome nitko nije ni nadao. Photo: Sanjin Strukic/24sata

Izvor velikih talenata

"Zahvaljujem rukovodstvu HNS-a na povjerenju i želji koju su pokazali da preuzmem ovu dužnost. Hrvatska je nepresušni izvor velikih talenata i zato se radujem ovom izazovu. Imamo jako dobru generaciju koja može izboriti plasman na Euro, a u njoj sigurno ima igrača za A reprezentaciju. Zajedno sa svojim stožerom, uložit ću maksimum truda da ostvarimo visoke ciljeve", izjavio je novi izbornik mlade reprezentacije po preuzimanju dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan će debitirati na prijateljskoj utakmici protiv Mađarske, koju će mlada reprezentacija odigrati 11. listopada. Nekoliko dana kasnije, s mladim Vatrenima otputovat će u San Marino na nastavak kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo 2021. Utakmica je na rasporedu je 14. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo