BIŠĆAN NAPOKON OBJAVIO DOBRE VIJESTI ZA SVE NAVIJAČE: / 'Ova utakmica mogla bi se pamtiti'

Image
Foto: Screenshot

Ove je sezone imao dosta problema u slaganju momčadi

28.8.2019.
17:43
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Rijeke će u četvrtak od 20 sati na svom stadionu na Rujevici pokušati nadoknaditi pogodak zaostatka (1-2) protiv belgijskog Genta u uzvratnoj utakmici doigravanja za Europsku ligu te se četvrti put u povijesti probiti u grupnu fazu ovog natjecanja.

"Ispred nas je utakmica koja bi se mogla pamtiti i koja bi mogla puno donijeti klubu, gradu i navijačima. S nogometne strane igramo protiv momčadi koja je u prvom dvoboju pokazala zašto je favorit, stekla prednost i sa tog aspekta jasno je da nas čeka težak posao da bi došli do cilja, plasmana u grupnu fazu. Oni su favoriti, kvalitetniji su ali mi vjerujemo u sebe i sve nas i nadamo se da će Rijeka biti ta koja ide u Europsku ligu", rekao IgorBišćan dan prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojac spreman

Otkrio je i to da su Gorgon i Tomečak blizu nastupa te da postoji mogućnost da u nekom trenutku priliku dobije i ZoranKvržić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas sutra veliki izazov, svima je jasno da su oni favoriti što u sportu ne mora ništa značiti. Mi možemo samo iznenaditi, treba nam izuzetan nastup u kojem sve mora funkcionirati. Bit će ključno pronaći balans da s jedne strane budemo fokusirani i koncentrirani, dok također moramo uživati u trenutku u kojem možemo nešto postignuti. Treba nam i malo sreće, ali nju treba zaslužiti tako da ćemo dati sve od sebe da to i uspijemo", poručio je kapetan Alexander Gorgon, koji se vraća nakon ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo