OGLAS

RIJEČ TRENERA / Bišćan izašao pred novinare dan prije supervažne utakmice: 'Bolji smo od njih i vjerujemo u sebe'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nogometaši Dinama u utorak, od 20 sati, na domaćem terenu protiv Astane igraju prvi ogled 2. pretkola Lige prvaka

24.7.2023.
19:22
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Bolja smo momčad od Astane i vjerujemo u sebe, kao i što očekujemo prolaz dalje, rekao je Igor Bišćan, trener nogometaša Dinama, koji u utorak, od 20 sati, na domaćem terenu protiv Astane igraju prvi ogled 2. pretkola Lige prvaka.

Astana je u prvom pretkolu, u dvije utakmice, bila bolja od gruzijskog Dinama iz Tbilisija, dok će Dinamo ovog utorka imati ovoljetnu europsku premijeru. Trener Igor Bišćan poziva na oprez prije prvog susreta, ali ne bježi od činjenica kako je hrvatski prvak favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Astana je ozbiljan suparnik i svjesni smo kako ovo neće biti jednostavne dvije utakmice. No, u Europi ne postoji lagan suparnik. Mi smo uglavnom zdravi, s tim da male poteškoće ima Perić, ali i s njim bi sve trebalo biti u redu. Nikada nije ugodno izgubiti utakmicu kao što smo je izgubili od Hajduka. Trebao nam je jedan ili dva dana da se vratimo u normalu. U tom porazu problem nije bila naša igra, takav se poraz jednostavno dogodi“, rekao je trener Dinama Bišćan te se okrenuo kazahstanskom prvaku.

„Svjesni smo da igramo pred našim navijačima i imamo priliku ostvariti dobar rezultat prije uzvrata. Vjerujemo da ćemo biti dobri, a plan je odigrati kvalitetno. Astana je čvrsta i organizirana momčad. Kada se brane čine to s petoricom što znači da će blok biti gust i čvrst. Neće biti baš jednostavno. Naša će strpljivost biti važna, ali moramo biti i kombinatorni kako bi što češće dolazili do dobrih prilika“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O cilju ove sezone u Europi Bišćan je, kao što uvijek naglašavaju treneri Dinama, naglasio igranje grupne faze.

„Naravno da je igranje Lige prvaka krajnji cilj i naš san. Moram reći da nismo imali previše sreće u ždrijebu ako sve bude u redu u dvije utakmice s Astanom. AEK je jak suparnik, ali o njemu trenutačno ne razmišljamo već jedino o Astani. Mi se osjećamo dobro, jedan smo derbi dobili, drugi izgubili, ali smo osvojili trofej. Stvarno sam optimist jer smo, ponovit ću to opet, igrali jako dobro u drugom ogledu protiv Hajduka kada smo poraženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Šetnja s lavom
Moj pas Marmaduke
default_cta
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Lijek za život
VOYO logo