Bioenergetičar otkrio što ga je tražio Bilić!

17.11.2011.
21:45
VOYO logo

I kad je sve bilo gotovo, Bušelić je čuo izjavu prvog hrvatskog vratara, Stipe Pletikose, koji nije za to da splitski bioenergetičar pomaže Vatrenima.

"Ma kakva bioenergija?! Ja se prvi, a onda i moji suigrači, potpuno ograđujem od toga", rekao je Plete nakon što se Hrvatska plasirala na EURO. Ipak, to nije previše zateklo splitskog bioenergetičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naviknut sam da ljudi na to što radim gledaju drugačijim mjerilima. To što ja radim nije klasična bioenergija, moja DB energetska pumpa nešto je sasvim drugačije. Postoji energija vjetra, mora, ljubavi, pa i DB energija", kaže Bušelić.

Međutim, ostaje činjenica da je Bušeliću odmah nakon utakmice u Istanbulu, na službenoj presici, izbornik Slaven Bilić javno zahvalio. Bio je to neuobičajen trenutak, treneri nakon utakmice obično zahvaljuju igračima i navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1

"Valjda to dovoljno kazuje koliko je Biliću značilo to što sam radio. On je bio glavni fokus mog rada, jer je vođa tima", objašnjava Bušelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pletikosa je govorio i uime igrača.

"Nikoga ja ne tjeram, sve što sam radio bilo je besplatno, na dobrovoljnoj bazi. Dogovorio sam se s Bilićem, imali smo u planu plasman na prvenstvo Europe i to nam je i uspjelo. Ni na kraj pameti nisu mi bile nekakve zasluge. Tko zna, možda nekomu smeta što mi je Bilić zahvalio. Pletikosa bi, prije bilo kakve reakcije, sve nedoumice trebao riješiti s Bilićem. A u to povezivanje s religijom i slično neću ulaziti. Pa, religija ne dopušta kondom, ali se i on koristi", kazao je Bušelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina je da mu se Bilić obratio za pomoć prije prve utakmice s Turskom. Inače, Bilić voli 'prakticirati' nekonvencionalne metode. Na EP-u 2008. godine nosio je krunicu, medaljon, organizirao je sastanak igrača s velečasnim Sudcem, a prije Turske razgovarao je sa psihologom...

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo