SJEĆATE LI SE NJEGA? / Bio je veliki talent Dinama, prvotimac, igrao je Ligu prvaka s Modrima, a sada je potpisao za momčad iz 2. HNL

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Napustio je Dinamo u kolovozu kao slobodan igrač i sada je potpisao za hrvatskog drugoligaša

28.9.2021.
18:20
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nekada veliki talent zagrebačkog Dinama, dečko za kojeg su govorili da ima blistavu budućnost u klubu pa čak i izvan granica Hrvatske, mladić koji je sa samo 19 godina igrao u Ligi prvaka s Modrima, Bojan Knežević, potpisao je za Opatiju.

Danas 24-godišnji veznjak Knežević napustio je Dinamo u kolovozu kao slobodan igrač i sada je potpisao za hrvatskog drugoligaša koji ga je predstavio na simpatičan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liga prvaka u Opatiji", napisali su iz Opatije na službenom Facebook-profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knežević je, podsjećamo, debitirao za Dinamo sa samo 17 godina, a dvije godine kasnije igrao je u Ligi prvaka s Modrima protiv Juventusa, Seville i Lyona, i to u početnim postavama. Nažalost, karijera mu nije krenula u dobrom smjeru i završio je na posudbama u Lokomotivi, zatim u slovenskim klubovima Olimpiji, Koperu, ali nigdje se nije nametnuo i ostao. Sada će igrati u 2. HNL i to za Opatiju koja je na 14. mjestu ljestvice i tko zna, možda se jednom vrati u prvu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo