BIO JE TALENTIRANI DRAGULJ, SAD JE U MIROVINI: / Napadač kojeg je Mamić volio s 30 godina prekinuo karijeru

Image

Iako je tek proslavio 30. rođendan nekoć talentirani dragulj hrvatskog nogometa, napadač kojem se predviđala velika karijera, ostavio se profesionalnog nogometa.

9.10.2016.
15:47
VOYO logo

Njegova igračka eksplozija zapravo se nikada do kraja nije dogodila i tko zna kako bi izgledao njegov nogometni put da je te 2007. godine, kada se Šibeniku javio Lyon s ponudom od sedam milijuna eura, prihvatio uvjete francuskog velikana na pet godina suradnje. Odbio je Rukavina Francuze zbog dane riječi Hajduku, a time i milijun eura već u prvoj sezoni i dodatke u narednima.

Nije se dugo zadržao u Hajduku nakon kojeg je sreću tražio u Panathinaikosu da bi se najdulje potom zadržao u redovima zagrebačkog Dinama iz kojeg je i u posljednje dvije sezone išao na posudbe u Lokomotivu i danski Viborg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je, neću više igrati nogomet. Za nogometnu igru moraš imati spremno tijelo, a moje više ne može izdržati napore koje traži profesionalni angažman. Zato sam odlučio završiti karijeru", potvrdio je svoju odluku igrač iza kojeg je 238 profesionalnih utakmica i 53 pogotka i 27 asistencija u njima. I čitav niz ozljeda između.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo