'Bilo me sram što sam Srbin!'

Siniša Mihajlović, srpski trener na klupi Fiorentine, javno se posuo pepelom prije utakmice koju Srbija u petak igra u Beogradu protiv Italije.

7.10.2011.
16:25
VOYO logo

Mihajlović, koji je cijeli radni vijek proveo u Italiji, priznao je prije 'uzvratnog susreta' s Talijanima kako ga je zbog divljanja navijača tada bilo sram što je Srbin.

"Prvi put u životu me bilo sram što sam Srbin. Bio sam razočaran jer je to bila jedna od najcrnjih epizoda u povijesti našeg nogometa. Ipak, od tog incidenta je prošlo gotovo godinu dana i sada su osjećaji drugačiji. Ovoga puta će biti sasvim drugačije i siguran sam da ćemo se iskupiti za sve", izjavio je Mihajlović za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

42-godišnji trener Fiorentine, i sam poznat po nacionalističkim ispadima u prošlosti, ovoga puta i zbog obitelji ima podijeljene osjećaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam Srbin koji već 20 godina živi u Italiji. Moja obitelj je odavde i navikao sam se na život u ovoj zemlji. Bit će ovo izuzetno važna utakmica za mene. Italija ima kvalitetnu momčad, a Cezare Prandelli je sjajan selektor. Mislim da je unio svježinu u ovu reprezentaciju, a najbolji pokazatelj su rezultati u kvalifikacijama, gdje su uvjerljivo prvi. Smatram da se odlično snašao na funkciji izbornika", zaključio je Mihajlović.

Vezani članci:

arti-201106170777006 arti-201106240635006 arti-201103080525006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo