BILO JE SAMO PITANJE VREMENA KADA ĆE GA NAGAZITI: / Rebić ponovo na udaru talijanskih medija, evo zašto im Vatreni ne valja

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

U prošloj utakmici protiv Sampdorije, Rebić nije igrao loše i štoviše asistirao je za pobjedu 2:1

7.12.2020.
12:10
Profimedia
VOYO logo

Do jučer je bio najbolji igrač Milana, do jučer je bio spasitelj koji je prošle sezone u 15 utakmica zabio 11 važnih golova i praktički spasio sezonu Milanu, ali danas je hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, opet na meti kritika zahtjevnih talijanskih medija.

Međutim, Rebić, za razliku od drugog dijela prošle sezone, ove sezone nije uspio zabiti u deset utakmica niti jedan jedini gol. U protekle je četiri utakmice čak i prekomandiran na špicu, zbog ozljede Zlatana Ibrahimovića, ali čak niti tolika blizina protivničkim vratima nije bila plodonosna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic celebrates with AC Milan's Croatian forward Ante Rebic (R) after scoring his second goal during the Italian serie A football match Napoli vs AC Milan on November 22, 2020 at the San Paolo stadium in Naples.,Image: 570470028, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kritike za Rebića

U prošloj utakmici protiv Sampdorije, Rebić nije igrao loše i štoviše asistirao je za pobjedu 2:1 te je očuvao prednost svom Milanu na vrhu ljestvice Serie A, a to mu je ujedno bila i četvrta asistencija u posljednjih pet utakmica, ali talijanskim medijima to nije dovoljno.

"Promašio je barem dva čista gola. Oba je morao zabiti. Trudio se do kraja utakmice, ali neuspješno", piše Gazzetta dello Sport i zatim kritizira hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Previše je darežljiv prema suparniku, jer je prvo umjesto mreže pogodio Ferrarija na gol-liniji, a zatim je omogućio Tonelliju da spasi loptu iz gola. Ovo nije onaj Rebić koji je prije gotovo godinu dana predvodio oporavak Milana tako što je svaki njegov šut bio gol", zaključuje Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo