SLAVEN PROTIV SAMA U SUBOTU / Biliću se opet divi cijeli Otok: ovaj put zbog džentlmenske izjave o svom prethodniku na klupi West Hama

Image
Foto: Steve Paston/Press Association/PIXSELL

Ovoga puta divljenje sportske javnosti zaslužio je zbog džentlmenske izjave kojom je pozvao navijače West Hama da pozdrave njegovog prethodnika na klupi 'Čekićara' Sama Allardycea

25.2.2016.
19:11
Steve Paston/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Slaven Bilić još je jednom oduševio britanske medije i otočke zaljubljenike u nogomet.

Ovoga puta divljenje sportske javnosti zaslužio je zbog džentlmenske izjave kojom je pozvao navijače West Hama da pozdrave njegovog prethodnika na klupi 'Čekićara' Sama Allardycea koji će se ove subote vratiti na Boleyn Ground u ulozi Sunderlandovog menadžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što navijači misle o njemu, ali neke činjenice ne možete ignorirati - Sam je napravio sjajan posao ovdje. Ostavio mi je organiziranu momčad, ključne igrače, moj je posao učinio nešto lakšim i to cijenim. Mislim i nadam se da će biti srdačno dočekan", rekao je hrvatski stručnjak i nastavio s hvalospjevima na Allardyceov račun.

"Jedan je od najslavnijih engleskih menadžera. Vrlo je uspješan i karizmatičan. Preuzeo je West ham dok je bio u drugoj ligi i ekspresno je klub vratio u Premiership. Stabilizirao je klub i odradio sjajan posao", izjavio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo