BILIĆU PUKAO FILM NAKON TEŠKOG PORAZA: / Ne pamtimo da je bivši izbornik ikada ovako govorio o nekoj svojoj momčadi

Image
Foto: Profimedia

Slaven Bilić niti u sedmom kolu nije stigao do prve pobjede u elitnom razredu engleskog nogometa

2.11.2020.
22:25
Profimedia
VOYO logo

U derbiju začelja engleskog nogometnog prvenstva West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, je poražen na gostovanju kod Fulhama sa 0-2 nakon čega je pao u zonu ispadanja.

Slaven Bilić niti u sedmom kolu nije stigao do prve pobjede u elitnom razredu engleskog nogometa. U susretu protiv Fulhama upisao je i četvrti poraz uz tri remija nakon čega je njegova momčad pala na 18. mjesto Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Profimedia

Žestoka reakcija

Nakon utakmice Bilić je žestoko kritizirao svoju momčad...

"Na treninzima je sve izgledalo dobro. Bili smo agresivni i konkretni, a danas smo igrali 25 minuta i onda smo nestali. Bili su bolji od nas u svemu, jedan na jedan, dva na dva, agresivniji, kvalitetniji i koncentriraniji. Užasno sam razočaran, ne može se ovako igrati. Moramo biti agresivniji, ali ono što radimo dobro na treninzima moramo pokazati i na utakmicama", izjavio je hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da njegova ekipa baš ništa nije pokazala.

"Rekao sam dečkima da se ne možemo oslanjati na individualnu kvalitetu. Neke momčadi to možda mogu raditi, ali mi ne. Mi moramo biti gladniji od svih drugih protivnika jer će nam inače ova sezona biti jako teška. Ovo nam je bila užasno važna utakmica. Dečki su jako razočarani i trebaju biti. Nema nikakvog razloga da danas nisu ništa pokazali", završio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo