BILIĆEVA RAZMAŽENA 'ZVIJEZDA' PONAŠALA SE GROZNO NAKON UTAKMICE: / Nane ga je u svom stilu spustio na zemlju

Image
Foto: Profimedia

Slaven je na konferenciji nakon utakmice rekao ima li problema s napadačem i smirio ga u svom stilu

26.2.2020.
9:40
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje predvodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, napravili su još jedan korak bliže plasmanu u Premiership nakon što su u susretu 35. kola Championshipa na svom Hawthornsu pobijedili Preston North End sa 2:0.

Bilić je ovim rezultatom produžio niz bez poraza na šest susreta upisavši pritom pet pobjeda i remi. WBA je sav posao obavio u prvom poluvremenu postigavši oba gola, a strijelci su bili Hal Robson-Kanu u 6. minuti, te Jake Livermore u 45. minuti. Hrvatski nogometaš Filip Krovinović odigrao je cijeli susret za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
LAMPARD NAKON DEBAKLA KOMENTIRA KOVAČIĆA: /

Chelsea u potpunosti demoliran, a trener, neočekivano, odlučio istaknuti Vatrenog

Image
LAMPARD NAKON DEBAKLA KOMENTIRA KOVAČIĆA: /

Chelsea u potpunosti demoliran, a trener, neočekivano, odlučio istaknuti Vatrenog

Nezadovoljna zvijezda

Svi koji su gledali utakmicu, mogli su vidjeti nezadovoljnu zvijezdu u Bilićevim redovima. Charlie Austin bio je sjajan u prvom dijelu sezone, ali u posljednje je vrijeme preselio na klupu iza još boljeg Velšanina Hala Robson-Kanua. Austin je sinoć dobio tek desetak minuta i vidno je pokazao frustraciju. Teren je napustio tako što se nije pozdravio s protivničkim igračima ni sucima, čak nije čestitao ni svojim suigračima

Slaven je na konferenciji nakon utakmice rekao ima li problema s napadačem i smirio ga u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o momčadi, a ja nisam iznad momčadi. Iskreno, oduševljen sam Charliejem. Njega ne čujete u svlačionici nakon ni prije utakmice. Bio je super za nas, naporno radi i, na kraju krajeva, danas je nastupio. U ovom trenu ima jaku konkurenciju. Hal radi izvrstan posao, a moja je uloga brinuti o momčadi. Ne mogu svi biti zadovoljni, ali prema Charlieju sam iskren i rekao sam to već nekoliko puta – njegov stav je bio jako dobar“, rekao je Bilić nakon utakmice.

WBA sada vodi na ljestvici sa 69 bodova, sedam više od drugoplasiranog Leeds Uniteda koji ima i susret manje, dok Nottingham Forest na trećoj poziciji ima 59 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo