Bilićeva nova 'djeca' u autobusu umirala od straha

Slaven Bilić nije još ni raspakirao kofere u Moskvi a već je naišao na prvu strašnu vijest u svom novom klubu.

26.6.2012.
9:52
VOYO logo

Srećom nitko nije stradao, ozlijeđenih nema, no prouzročena je materijalna šteta, a mladići koji su se našli u autobusu pretrpjeli su veliki strah.

"Metak je prošao kroz prozor i samo srećom nije nikog pogodio. Završio je u sjedalu, a mogao se zabiti u nečiju glavu", izjavio je trener mlade moskovske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima policije ispaljeno je nekoliko hitaca iz zračne puške, napadači su uspjeli pobjeći i za njima se traga.

http://video.sport-express.ru/flash/player.swf

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Olga Smorodskaja u utorak je prijepodne nogometašima svog kluba u svlačionici predstavila novog trenera Slavena Bilića i petoricu njegovih hrvatskih stručnih suradnika. Potom je 43-godišnji Splićanin održao pozdravni govor te igračima podijelio plan priprema za idućih nekoliko dana. Uslijedio je 40-minutni trening u teretani, a nakon toga i jednoiposatni na travnjaku. "Prerano je govoriti ponaosob o igračima. Ukupno gledano, vrlo sam zadovoljan kvalitetom koju sam vidio", rekao je Bilić za potrebe službenih internetskih stranica moskovskog kluba. Cijeli ovaj tjedan, osim u četvrtak, Bilić će s igračima u Bakovki, trening-kampu nedaleko Moskve, raditi dvaput tjedno, pa tako i danas. U nedjelju ujutro povest će igrače na visinske pripreme u Sloveniju. specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo