BILIĆEV BIVŠI POMOĆNIK STARTAO POBJEDOM NA KLUPI BORUSSIJE DORTMUND: / Mladi trener hrvatskih korijena mogao bi postati hit

Image
Foto: Profimedia

Borussiu Dortmund je u ovoj utakmici vodio privremeni trener Edin Terzić

15.12.2020.
22:57
Profimedia
VOYO logo

U dvoboju 12. kola Bundeslige Borussia Dortmund je slavila kod Werdera s 2-1 i popela se na četvrtu poziciju.

U prvoj utakmici nakon otkaza treneru Lucienu Favreu Borussija je stigla do pobjede u Bremenu zahvaljujući pogotku Marca Reusa u 79. minuti, koji je prvo promašio penal, ali mu se lopta sretno odbila i iz druge šanse je zabio. Raphaël Guerreiro je u 12. minuti postigao vodeći gol za žute-crne, da bi poravnao Möhwald (28).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussiu Dortmund je u ovoj utakmici vodio privremeni trener Edin Terzić (38) kojemu je majka Hrvatica. Terzić je bio i pomoćnik Slavena Bilića tijekom Eura 2012., kada je za tadašnjeg izbornika Vatrenih izradio analizu protivnika prije utakmice s Irskom, koju je Hrvatska dobila 3-1.Bilića je pratio kao pomoćnik ukupno četiri godine - po dvije u Bešiktašu i West Hamu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dortmund's Interims coach Edin Terzic reacts during the German first division Bundesliga football match Werder Bremen v Borussia Dortmund in Bremen, western Germany, on December 15, 2020.,Image: 576287562, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Drama BMG-a i Eintrachta

Stuttgart je kod kuće izvukao remi (2-2) protiv Union Berlina s dva gola austrijskog Srbina Saše Kalajdžića u 85. i 90. minuti. Za Stuttgart je prvo poluvrijeme igrao Borna Sosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hertha i Mainz su odigrali 0-0.

U prvom dvoboju 12. kola Bundeslige Eintracht Frankfurt i Borussia M'gladbach su odigrali 3-3.Klub iz Mönchengladbacha je u 90. minuti gubio s 1-3, da bi čudesnom završnicom i dva gola Larsa Stindla, drugi u šestoj minuti nadoknade, izbjegao poraz. Stindl je ubilježio hat-trick jer je dao i prvi gol na utakmici u 14. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht je golovima André Silva (21pen, 24) i Barkoka (32) vodio sve do samog kraja, ali ih je skupo koštao crveni karton Abrahama u 81. minuti.

Na ljestvici vodi Bayer Leverkusen s 25 bodova ispred Bayerna i Leipziga koji imaju po 24, te Borussije Dortmund (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo